Stand up consultancy brengt beweging in verandering

Blog, Klantinteractie, NieuwsComments (0)

Collage_rel-dag14_2506 mei is op de website van Management & Consulting een nieuwsbericht verschenen over de relatiedag van GEA op 18 maart. Op deze dag voerden wij met 100+ relaties een grote ‘Stand-up consultancy’ sessie uit rond de case Neuuu Europe. Ook verscheen een volledig verslag van deze bijzondere middag.

 download-32p

» Blog, Klantinteractie, Nieuws » Stand up consultancy brengt beweging in...

, , 6 mei 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


een × 6 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

UA-57560273-1