Duurzamer inzetbaar zijn?

Blog, Mediatransitie, ProjectComments (0)

eu-embleem_esf

GEA gaat  in het kader van de ESF subsidies van SZW bedrijven helpen medewerkers duurzaam inzetbaar te maken. Er verandert veel en vele ontwikkelingen zijn onomkeerbaar en soms disruptief. De bedrijven ontvangen een extra financiële stimulans om medewerkers beter voorbereid te laten zijn op de nieuwe realiteit en toekomst.

De aanvragen met projectnamen als “Duurzaam professionaliseren”, “Meebewegen met de klant” en “Echt weten wat de klant wilt”, zijn allen gericht op het bevorderen en verankeren van werkgelegenheid door het verbeteren van de organisatorische structuur, het versterken van de competenties van de medewerkers en de samenwerking. Het gaat daarbij om het vergroten van de kennis en kunde van de medewerkers met betrekking tot specifieke topics in relatie tot de eigen rol en werkzaamheden. Een dergelijke aanpak heeft direct invloed op de employability van betrokken medewerkers.

GEA biedt een programma waarmee de organisatie in beweging kan komen. Waar medewerkers geprikkeld worden om hun kennis te delen. Er is oog voor zowel de individuele ontwikkeling van teamleden als de ontwikkeling van het team als collectief. Het gaat om medewerkers in hun eigen kracht zetten waarbij ze tegelijkertijd worden uitgedaagd om de horizon te verbreden en nieuwe verbanden te leggen.

Individuele begeleiding volgt op collectieve sessies zodat medewerkers kennis opdoen en deze direct in de praktijk kunnen toepassen. Deze werkvorm is effectief om vernieuwende ideeën daadwerkelijk te realiseren. GEA fungeert daarbij als kennispartner en houd tegelijkertijd druk op het realiseren van de afgesproken doelstellingen.

» Blog, Mediatransitie, Project » Duurzamer inzetbaar zijn?

, 28 april 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-57560273-1