Moderatie Inct.spiratie 2015

Blog, PublishingComments (0)

Op 11 november 2015 vond het jaarlijkse kennis-event van Inct plaats. Dit jaar had het congres als thema Dwarsdenken & Friskijken. GEA leverde een bijdrage aan het event als moderator van rondetafeldiscussies, een plakwand met strategische stellingen en een visual notetaker die de presentaties en discussies visueel heeft vastgelegd.

infographic-inct_600px

» Blog, Publishing » Moderatie Inct.spiratie 2015

, , 12 november 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


8 × vier =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

UA-57560273-1