De transitiekracht van GEA

BlogComments (0)

borrelOp vrijdag 7 april hield GEA een bijeenkomst voor haar gewaardeerde collega’s en vrienden van het huis. De bijeenkomst vond voor de eerste keer plaats op GEA’s nieuwe locatie op de ’s-Gravelandseweg 71 te Hilversum.

Aloys van Balen opende de bijeenkomst met zijn verhaal over welke stappen GEA afgelopen jaar heeft gezet en hoe zij na het vertrek van Patrick Swart zijn gekomen tot twee nieuwe aandeelhouders, te weten Theo Huibers en Ron Jansen. Daarna presenteerde iedere aanwezige zich aan de groep en gaf ook antwoord op de vraag ‘welke organisatorische transitie haar of hem het meeste is bijgebleven’.

Vervolgens presenteerde Theo Huibers aan de aanwezigen de gemeenschappelijke visie op het nieuwe GEA. De visie is gecentreerd rondom de transitiekracht van GEA. GEA wordt immers al decennialang gedreven door denkers en doeners die vastberaden zijn transitievraagstukken op te lossen en daadkrachtig transities te begeleiden. Zij geven samen met haar opdrachtgevers inhoud en vorm, handen en voeten aan transformatie van menig organisatie. Deze transitiekracht wordt in het nieuwe GEA verder uitgebouwd. In verschillende segmenten met verstevigde transitieteams.

Met deze bijeenkomst op GEA’s nieuwe locatie is een eerste stap gezet en vanaf nu zullen er frequent in allerlei samenstellingen sessies plaatsvinden. Ook geïnteresseerd om een sessie bij te wonen? Of kan GEA iets voor u betekenen? Of wilt u iets voor GEA betekenen? Mail ons uw interesse naar gea@gea.nl

» Blog » De transitiekracht van GEA

, , 10 april 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


4 − drie =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

UA-57560273-1