Vacature Assistant-to Managing Partner / Hands-on Project Manager

Geen categorieReageren uitgeschakeld

GEA is een van de oudste adviesbureaus van Nederland en heeft verschillende verschuivingen in industrieën meegemaakt. De huidige adviseurs en transitiemanagers kunnen dan ook putten uit jarenlange opgebouwde kennis en kunde om de organisaties van nu te helpen bij de uitdagingen van deze tijd. GEA biedt teams van hands-on adviseurs en ‘transitiemanagers’ die organisaties helpen om in beweging te komen. Om grote maar ook kleine veranderingen te realiseren. Op afdelingsniveau of op het niveau van de hele organisatie. Van oorsprong in de media en uitgeverij wereld. Een markt waar transities aan de orde van de dag zijn en met disrupties die kenmerkend zijn voor veel markten, zoals digitalisering en datagedrevenheid. De expertise die hier is opgebouwd past GEA dan ook toe bij onder andere familiebedrijven, de overheid en de zorg.

GEA gaat zelf als bureau ook een volgende levensfase in en daarom zoekt het team versterking met een:

Assistant-to Managing Partner / Hands-on Project Manager

Een heel mooie positie voor een starter of young professional. Deze unieke functie geeft je de mogelijkheid om alle facetten te leren kennen van het runnen van een (advies-) bedrijf. Daarbij kun je putten uit de zeer rijke ervaring van de managing partners.
De opdracht is te ondersteunen bij de transformatie van ons bureau naar een volgende levensfase. Je krijgt met alle facetten te maken: marketing/positionering, uitwerken propositie naar klanten, vervolgens vertalen naar online media, bouwen van ‘tribes’ van transitiemanagers, ontwikkelen van standaard procedures en bijbehorende formats en het begeleiden van de financiële processen. En dat alles in een lean en mean format dat past bij een modern adviesbureau.
Hiervoor past een jonge academicus die nieuwsgierig is en met een hands-on mentaliteit dingen voor elkaar krijgt. Nuchter en dienstverlenend. Luistert goed en geeft zaken vervolgens pragmatisch vorm.

De duur van de opdracht is bespreekbaar en kan ook voor een periode van 6 maanden, eventueel part-time.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een email naar gea@gea.nl.

» Geen categorie » Vacature Assistant-to Managing Partner / Hands-on...

12 juni 2017

Comments are closed.

UA-57560273-1