Vacature Transitiemanager / Commerciële Managing Consultant

Geen categorieReageren uitgeschakeld

GEA is een van de oudste adviesbureaus van Nederland en heeft verschillende verschuivingen in industrieën meegemaakt. De huidige adviseurs en transitiemanagers kunnen dan ook putten uit jarenlange opgebouwde kennis en kunde om de organisaties van nu te helpen bij de uitdagingen van deze tijd. GEA biedt teams van hands-on adviseurs en ‘transitiemanagers’ die organisaties helpen om in beweging te komen. Om grote maar ook kleine veranderingen te realiseren. Op afdelingsniveau of op het niveau van de hele organisatie. Van oorsprong in de media en uitgeverij wereld. Een markt waar transities aan de orde van de dag zijn en met disrupties die kenmerkend zijn voor veel markten, zoals digitalisering en datagedrevenheid. De expertise die hier is opgebouwd past GEA dan ook toe bij onder andere familiebedrijven, de overheid en de zorg.

GEA gaat zelf als bureau ook een volgende levensfase in en daarom zoekt het team versterking met een:

Transitiemanager / Commerciële Managing Consultant

Jij krijgt een sleutelrol binnen ons bureau. Je gaat verder vormgeven aan de groei van ons bureau en de boer op om in gesprek te zijn met (potentiële) klanten. Je wordt vertrouwenspersoon en ‘maatje’ met onze opdrachtgevers. Daarbij neem je met een uitstekende coördinatie onze opdrachtgevers werk uit handen en zorgt dat deze ‘s nachts goed kunnen slapen. Dit doe je door transities zorgvuldig te leiden en transitiemanagers met verschillende expertise in je ‘tribe’ te betrekken.

Je bent commercieel en relationeel ijzersterk, want je bouwt aan langdurige relaties. Je hebt lef, bent pro-actief, opereert snel en efficiënt. Geen woorden maar daden. Een transparant en vertrouwenwekkend persoon. Je hebt tevens ruime ervaring in de advieswereld en bent bekend met complexe transitietrajecten. Je hebt een hoog energieniveau en dat laat resultaten zien. Daarnaast ben je gewoon een leuk en nuchter mens, waar je graag mee samenwerkt.

 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar gea@gea.nl.

» Geen categorie » Vacature Transitiemanager / Commerciële Managing Consultant

12 juni 2017

Comments are closed.

UA-57560273-1