GEA benoemt Miranda Kruithof tot managing director

Blog, NieuwsComments (0)

miranda-200x215Met de start van het nieuwe jaar heeft GEA een nieuwe managing director aangesteld. Miranda Kruithof zal samen met de huidige adviseurs de ingezette koers op het gebied van transitiemanagement voor GEA verder uitbouwen. Miranda versterkt GEA daarbij als managing director en als transitie adviseur.

Miranda maakt de overstap als adviseur van accountantskantoor de Jong & Laan naar GEA. Bij de Jong & Laan heeft Miranda zich in diverse sectoren bezig gehouden met onder andere het transformeren van businessmodellen en cultuurverandering, leiderschapsontwikkeling en coaching.

Miranda is een energieke en doortastende persoonlijkheid. Gedreven en resultaatgericht. Een betrokken relatiebouwer en teamplayer die mensen samenbrengt. Het is haar missie om mens en organisatie te optimaliseren en laten groeien in letterlijke en figuurlijke zin. Met relevante businessmodellen en gelukkige medewerkers maakt zij organisatieverandering effectief. Zij zet haar tanden in de lastigste vraagstukken. Met haar optimistische kijk op zaken ziet zij kansen met meerwaarde en weet deze op pragmatische wijze te realiseren.

Miranda verheugt zich erg op het realiseren van mooie transities en het bouwen van langetermijnrelaties.

Meer weten over Miranda?
Linkedin profiel

Of bel ons voor een nadere kennismaking.

» Blog, Nieuws » GEA benoemt Miranda Kruithof tot managing...

16 januari 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


twee + 6 =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

UA-57560273-1