Roots

Onze transformatiekracht

Snelle veranderingen en technologie gedreven innovaties brengen een transitie in industrieën teweeg. Dit heeft impact op organisaties en op de mens achter de processen. GEA brengt beweging in organisaties, mobiliseert veranderkracht en helpt organisaties bij het maken van een strategische veranderslag. 

Opgericht in 1946 als Grafisch Economisch Adviesbureau voerde GEA tijdsmetingen uit. Van hieruit werd GEA een gewaardeerd expert in de grafische industrie. Vanaf de jaren ’80 is de focus verlegd naar advisering op het gebied van publishing- en informatieprocessen voor diverse branches, zoals de zakelijke dienstverlening en de uitgeefindustrie.

Je zou kunnen zeggen dat GEA de transformatie van communicatie mede vorm heeft gegeven. Dit was nooit bereikt wanneer GEA niet ook continu innoveert en meebeweegt met de ontwikkelingen en behoefte in de markt. Dat is de kracht die we anno nu succesvol inzetten in het begeleiden van transformaties binnen de sectoren media, overheid, private equity en educatie.

on juni 14 • by

Comments are closed.

UA-57560273-1